lunttilaput

10.08.2014 - 18:36 / ahma.


homo_blogi trans_blogi ohje3_blogi

Kesken keskustelun, täysin arvaamatta, joku sanoo sen: “se yks transu”, “italialaiset onkin vähän gay”, “ihan vammasta”, “ryssä”, “manne”. Sinä räpäytät silmiä, vedät henkeä, mietit sopivaa kommenttia. Ahdistaa, et saa sanottua mitään ja ihmettelet, miksi kukaan muu ei sano.

No! Enää ei tarvitse miettiä. Tai ainakaan, kunhan saan painatettua tällaisen kätevän tarra- tai korttisarjan. Lisäbonuksena kortin voi antaa sille, jonka käytöstä piti korjata, ja kehottaa levittämään sanaa.

PS. En ole ihan varma näistä teksteistä. Jos oikeasti joskus teen korttisarjan, niin niitä pitää ehkä korjata. Ja vammainen -sanan käytöstä voisi tehdä omansa.

Kategoria: lgbtwtfbbq, poliittinen.
Tagit: , , ,Yksi vastaus - “lunttilaput”

  1. jii Ivaneva Kirjoittaa:

    Kylläpä meni tuo syyskuun sarjisblogeus oikeaan osoitteeseen, asiallista asiaa täällä käsittelet ja tykkään myös piirrostyylistä!! Transu-sanaa en ite oo koskaan kokenut erikoisen loukkaavaksi, riippuu ehkä kontekstistakin jossa käytetään.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus