huolestunut kanssamatkustaja

1.09.2014 - 21:09 / ahma.
4 vastausta - “huolestunut kanssamatkustaja”

 1. hannapirita Kirjoittaa:

  Ihanaa että oot nyt kuukauden blogi. Mä vähä ehdottelin sua siihen Ainolle ja läpi meni!

 2. ahma Kirjoittaa:

  Mä vähän aattelinkin, että tässä saattoi olla jokin yhteys! Kiitos ehdottelusta siis.

 3. Sande Kirjoittaa:

  Avioliiton “”””perinteikkyyden säilyttämisen””” puolustaminen on aina tosi huvittavaa kuunneltavaa kun siinä paljastuu aina noin kolmen sekunnin jälkeen argumentoijan omat ennakkoluulot tai väärinymmärrykset koko aiheesta.

 4. Stalkkeri Kirjoittaa:

  Mä olen tainnut lukea ton saman kommentin jostain Ilta-Sanomista. Ja heteroiden avioliittoa pitäisi kuulemma suojella, koska siinä ei esiinny hiviä eikä peräsuolisyöpää (mistäköhän lähtien heterous ja papin aamen on antanu immuniteetin tauteja vastaan?). Ja sitten on nää “jos homot saa mennä naimisiin niin kohta voi aviotua hauvelin kanssa” ja “lapsella pitää olla äiti ja isä, koska lapsella pitää olla äiti ja isä” ja “avioliittohan on jo nyt tasa-arvoinen, kyllä homot ja lesbot saa mennä naimisiin vastakkaisen sukupuolen edustajan kanssa!”

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus